ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

OnFerry

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση Onferry, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τηλεφωνικές κρατήσεις και η εξυπηρέτηση πελατών πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-20:00, Σάββατο 09:30-14:30.

Όροι Χρήσης

Οι διαδικτυακοί τόποι οnFerry.gr, onFerry.com, onFerry.de, onFerry.co.uk, onFerry.it, Onferries.gr, Onferries.com, Patrastravel.gr, Patrastravel.com, διευθύνονται από το Patras Travel -Γραφείο Γενικού Τουρισμού – Ναυτικό Πρακτορείο Ι.Κ.Ε. (Patras Travel Corfu) με έδρα την Ελλάδα, Εθνικής Αντιστάσεως 4, Κέρκυρα, Τ.Κ.: 49100, ΑΦΜ 800573989 το οποίο λειτουργεί νόμιμα από το 1966 με τη σχετική άδεια του ΕΟΤ 08.29 E.60.00.00422.01 και είναι εγκεκριμένο από την HATA κωδικός 1897 και μέλος της IATA.

Αποδοχή Γενικών Όρων

Η χρήση των παραπάνω ιστοσελίδων και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, διέπονται από τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών που περιγράφονται παρακάτω. Το Onferry, δεν παράγει δικά του προϊόντα αλλά ενεργεί αποκλειστικά ως διαμεσολαβητής ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών που παρέχονται από τον εκάστοτε πάροχο. Η ευθύνη του Onferry, περιορίζεται στην διαμεσολάβηση μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών. Πριν την ολοκλήρωση της όποιας κράτησης, ο χρήστης των υπηρεσιών του Onferry, θα πρέπει να συμβουλευτεί τους γενικούς όρους συναλλαγών των διοργανωτών/παρόχων και ειδικότερα των ακτοπλοϊκών εταιρειών. Με την ολοκλήρωση μίας κράτησης ή αγοράς οποιασδήποτε υπηρεσίας μέσω του Onferry, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες Γενικούς Όρους Συναλλαγών.

Κρατήσεις

 • Με τη χρήση των ηλεκτρονικών/τηλεφωνικών υπηρεσιών του Onferry, ο χρήστης δίνει ρητή εντολή στο Onferry, να διαμεσολαβήσει για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον πάροχο.
  Μετά τη σύναψη των συμβάσεων μέσω του Onferry αποκλειστικός υπεύθυνος για την ορθή τους εκτέλεση είναι ο πάροχος της ταξιδιωτικής / τουριστικής υπηρεσίας.
 • Πριν από κάθε κράτηση, ο χρήστης υποχρεούται να διαβάσει, να κατανοήσει και να συμφωνήσει με τους κανονισμούς ναύλων και τους Περιορισμούς, που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο αλλά και του κάθε παρόχου (π.χ. ακτοπλοϊκές εταιρείες ).
 • Για την όποια αδυναμία κατανόησης ή διευκρίνισης, ο χρήστης μπορεί να συμβουλευτεί το Onferry για περαιτέρω διευκρινήσεις.
  Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγών, που προέρχονται από τον προμηθευτή, στις υπηρεσίες που έχουν ήδη επιλεγεί από τον χρήστη, το Onferry, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον χρήστη τηλεφωνικά ή με email, με σκοπό να τον ενημερώσει, εφόσον έχει λάβει έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά του προμηθευτή. Για την όποια αδυναμία ενημέρωσης του χρήστη δεν ευθύνεται το Onferry.
 • Στις περιπτώσεις μεταθέσεων, ακυρώσεων δρομολογίων/υπηρεσιών, το Onferry δεν φέρει καμία ευθύνη.
 • Ο χρήστης υποχρεούται να τηρεί τους όρους χρήσης που θέτει ο εκάστοτε προμηθευτής, όπως π.χ. τον χρόνο check in, χρόνο προσέλευσης στο λιμάνι.
 • Ο χρήστης υποχρεούται να γνωρίζει εάν έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει και να έχει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα για να του επιτραπεί η είσοδος στο πλοίο.
 • Το κάθε εισιτήριο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταπωλείται.
 • Σε περίπτωση που ο χρήστης παραβιάσει τους γενικούς όρους χρήσης της ιστοσελίδας, το Onferry, έχει το δικαίωμα να απορρίψει εντολές σχετικά με την κράτησή του.

Τιμές

 • Η αμοιβή του Onferry για τη διαμεσολάβησή στην παροχή των επιλεγμένων από τον χρήστη υπηρεσιών συμπεριλαμβάνεται στην συνολική τιμή της προσφερόμενης υπηρεσίας.
 • Για αλλαγές στις τιμές από τον πάροχο το Onferry δεν φέρει καμία ευθύνη.
  Σε κάποιες περιπτώσεις ο πάροχος ενδέχεται να επιβαρύνει τις τιμές με επιπρόσθετα τέλη (π.χ. επίναυλος καυσίμου), τέλη κράτησης, τέλη ακυρώσεων κτλ. Το Onferry δεν ευθύνεται για τυχών χρεώσεις που ενδέχεται να επιβάλει ο πάροχος. Οι παραπάνω χρεώσεις επιβαρύνουν αποκλειστικά το χρήστη.

Επιβεβαίωση Κράτησης

 • Σε περίπτωση κράτησης μέσω του Onferry, θα σας αποσταλεί email με την επιβεβαίωση της κράτησης σας, τον μοναδικό αριθμό κράτησης και τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την ώρα της κράτησης.
 • Ο χρήστης ευθύνεται για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων του κατά τη ηλεκτρονική υποβολή τους αλλά και τον έλεγχο των στοιχείων του και της εκάστοτε κράτησης κατά τη λήψη του αποδεικτικού email που θα λάβει από το Onferry. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων κράτησης ή του ατόμου / ατόμων, ο χρήστης υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα το OnFerry.
 • Το Onferry, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διόρθωση των στοιχείων, αλλά δεν μπορεί να την εγγυηθεί καθώς και δεν ευθύνεται για τυχών χρεώσεις που δύναται να επιβληθούν από τον εκάστοτε πάροχο.
 • Σε κάθε περίπτωση μετά τη πραγματοποίηση της κράτησης, ο χρήστης δεν μπορεί να υπαναχωρήσει μονομερώς από αυτήν.
 • Το όνομα του χρήστη στο σύστημα κρατήσεων, θα πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα της ταυτότητας / διαβατηρίου.

Αποστολή / Παραλαβή Ταξιδιωτικών Εγγράφων (Εισιτήρια και Voucher)

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εσωτερικού ή εξωτερικού, που εκδίδονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά από το Onferry, μπορούν:

 • να παραλειφθούν από τον χρήστη από τα κεντρικά γραφεία της Ακτοπλοϊκής κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του γραφείο
 • να παραλειφθούν από τον χρήστη από τα Λιμενικά γραφεία της Ακτοπλοϊκής εταιρείας που βρίσκονται στο λιμάνι αναχώρησης (2-3 ώρες πριν την αναχώρηση είναι πάντα ανοιχτά)
 • να παραλειφθούν από τον χρήστη από τα κεντρικά γραφεία του Onferry (Patras Travel) κατά την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του γραφείου
 • να αποσταλούν με ταχυδρομείο ή courier στην επιθυμητή διεύθυνση του πελάτη (σε αυτήν την περίπτωση θα χρεωθούν έξοδα αποστολής)
  Το Onferry, δεν ευθύνεται για απώλειες εισιτηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων, τα οποία αποστέλλονται ταχυδρομικώς.
  Σε περίπτωση απώλειας ακτοπλοϊκού εισιτηρίου με υπαιτιότητα του χρήστη, θα πρέπει απαραιτήτως να ακολουθηθεί η διαδικασία “Lost Ticket”, ενημερώνοντάς μας άμεσα.
  Θα πρέπει απαραιτήτως να εκδοθεί νέο εισιτήριο για να ταξιδέψει. Η έκδοση νέου εισιτηρίου επιβαρύνει τον χρήστη.
  Πριν την ημερομηνία ταξιδίου, ο χρήστης δηλώνει εγγράφως την απώλεια αναφέροντας την ημερομηνία, το δρομολόγιο, τον αριθμό του απολεσθέντος εισιτηρίου, τον αριθμό του νέου που αγοράστηκε και φωτοτυπία αυτού.
  Η Ακτοπλοϊκή εταιρεία θα ελέγξει τα αρχεία της και εφόσον δεν βρεθεί το απολεσθέν εισιτήριο, μετά από χρονικό διάστημα που ορίζει ο εκάστοτε πάροχος, ο χρήστης δικαιούται ολική ή μερική επιστροφή της αξίας του ή χορήγηση νέου εισιτηρίου ιδίας διαδρομής χωρίς την καταβολή επιπλέον ναύλου.

Ταξιδιωτικά Έγγραφα Ταυτοποίησης

Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ώστε να του επιτραπεί η επιβίβαση του στο πλοίο. Ενδεικτικά τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι:

 • Εισιτήριο (Hard Copy)
 • Ταυτότητα ή διαβατήριο αν ταξιδεύετε στο εσωτερικό
 • Νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό
 • Εφόσον έχετε εκδώσει εκπτωτικό εισιτήριο θα πρέπει να προσκομίσετε το επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είστε δικαιούχος έκπτωσης, (π.χ. φοιτητικό πάσο, κάρτα μέλους κ.λ.π)
  To Onferry, δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα/πληρότητα των παραπάνω πληροφοριών και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος (ειδικά εάν ταξιδεύει στο εξωτερικό) να ελέγξει με την αρμόδια αρχή τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. Visa).
  To Onferry, δεν ευθύνεται για τυχών μη επιβίβαση, επιπρόσθετες χρεώσεις του χρήστη, σε περιπτώσεις όπου ο χρήστης δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Μέδοθοι Πληρωμής

Το Οnferry σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές σας κρατήσεις με τους παρακάτω τρόπους:

 • μέσω πιστωτικής κάρτας online (VISA ή MASTERCARD)
 • μέσω κατάθεσης στους λογαριασμούς της επιχείρησης
 • είτε με πληρωμή στα γραφεία της εταιρείας, μετρητοίς, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
  Πριν την εξόφληση το Onferry, δεν θα μεταβιβάσει τα εισιτήρια ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα στο χρήστη.
  Το Onferry ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη αποδεικτικά στοιχεία εξόφλησης πριν την οριστική έκδοση του εισιτηρίου.

Απόρριψη Πληρωμής

Το Onferry ή/και οι συνεργαζόμενες τράπεζες, διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν την πληρωμή και να ακυρώσουν την όποια κράτηση εάν υποπτευθούν κακόβουλες ενέργειες από τη μεριά του χρήστη.

Ακυρώσεις και Αλλαγές

 • Αλλαγές ή Ακυρώσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εξαρτώνται από τους όρους που έχει θέσει η εκάστοτε ακτοπλοϊκή εταιρεία και το Onferry δεν φέρει καμία επιρροή και ευθύνη.
 • Για την Αλλαγή ή Ακύρωση μίας ταξιδιωτικής υπηρεσίας, οι όροι της οποίας καθορίζονται από τον εκάστοτε πάροχο, το κόστος που ενδέχεται να προκύψει βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη.
 • Πριν από κάθε κράτηση, ο χρήστης υποχρεούται να διαβάσει, να κατανοήσει και να συμφωνήσει με τους κανονισμούς ναύλων και τους Περιορισμούς, που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο αλλά και του κάθε παρόχου (π.χ. ακτοπλοϊκές εταιρείες ). Για την όποια αδυναμία κατανόησης ή διευκρίνισης, ο χρήστης μπορεί να συμβουλευτεί το Onferry για περαιτέρω διευκρινήσεις.
 • Για Αλλαγές-Ακυρώσεις ή μετατροπές σε «ανοικτής ημερομηνίας» , όπου ο προμηθευτής παρέχει στον χρήστη αυτό το δικαίωμα, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει εγγράφως το Onferry.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του εισιτηρίου (εάν έχει εκτυπωθεί) στα γραφεία της Onferry, ή στα κεντρικά γραφεία της Ακτοπλοϊκής, ή στον λιμενικό πράκτορα της ακτοπλοϊκής και να ζητήσει την αλλαγή, ακύρωση ή μετατροπή σε ανοικτής ημερομηνίας.
 • Η επιστροφή των χρημάτων από ακυρώσεις γίνεται μόνο από το Onferry εφόσον έχει γίνει εκκαθάριση από την ακτοπλοϊκή εταιρεία. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η αγορά του εισιτηρίου.
 • Τα εισιτήρια «ανοιχτής ημερομηνίας» ισχύουν για χρονικό διάστημα που καθορίζει ο πάροχος (ακτοπλοϊκή εταιρία). Η αντικατάσταση ενός ανοικτής ημερομηνίας εισιτηρίου γίνεται με εισιτήρια της ίδιας εταιρίας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας τη διαφορά του ναύλου.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης δρομολογίου από υπαιτιότητα της ακτοπλοϊκής εταιρίας, ή από μη εκτέλεση δρομολογίου λόγο καιρικών συνθηκών ή λόγους ανωτέρας βίας, η αξία του ναύλου επιστρέφεται στον χρήστη στο ακέραιο με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η αγορά του εισιτηρίου, μόνον εφόσον έχει γίνει εκκαθάριση / επιστροφή από την ακτοπλοϊκή εταιρεία προς το Onferry.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες παρέχουν, γενικά, την παρακάτω ακυρωτική πολιτική (διαφορές ενδέχεται να υπάρχουν μεταξύ των διαφόρων ακτοπλοϊκών):

 • Έως 14 ημέρες πριν τον απόπλου: 100% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία.
 • Έως 7 ημέρες πριν τον απόπλου: 75% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
 • Έως 24 ώρες πριν τον απόπλου: 50% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
 • Έως 12 ώρες πριν τον απόπλου: 50% επιστροφή του ναύλου
 • Ενδέχεται, εισιτήρια με ειδικές τιμές (ειδικές προσφορές ακτοπλοϊκών) να μην ακυρώνονται, ή μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδίου.
 • Τυχόν έξοδα χρεοπίστωσης της πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού ή άλλου εμβάσματος, επιβαρύνουν αποκλειστικά το χρήστη/επιβάτη.
 • Μετά την αναχώρηση του πλοίου, τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μετατρέπονται σε ανοιχτά (open date).

Αναθεώρηση Γενικών Όρων Χρήσης

To Onferry έχει δικαίωμα, στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας, να αναθεωρεί οποτεδήποτε χωρίς ειδοποίηση προς εσάς τους Όρους Χρήσης και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το δικτυακό τόπο. Επίσης, το Onferry μπορεί να προβαίνει σε βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που περιγράφονται σε αυτό το δικτυακό τόπο, οποτεδήποτε και χωρίς ειδοποίηση.

Περιορισμός Ευθύνης Παρεχόμενων Υπηρεσιών

Το Onferry, δεν φέρει καμία ευθύνη για:

 • Λάθη, παραλείψεις, παραβιάσεις ή αρνήσεις του εκάστοτε προμηθευτή
 • Μη διαθεσιμότητα της εκάστοτε υπηρεσίας ή προϊόντος
 • Τραυματισμό, θάνατο, καταστροφή περιουσίας ή άλλες ζημιές που μπορούν να προκύψουν από υπηρεσίες του εκάστοτε προμηθευτή
 • Ακυρώσεις, καθυστερήσεις, υπεράριθμες κρατήσεις (overbooking), απεργία, ανωτέρα βία

Εμπιστευτικές Πληροφορίες

To Onferry δεν επιθυμεί να λαμβάνει από εσάς πληροφορίες που είναι εμπιστευτικού ή ιδιοκτησιακού χαρακτήρα μέσω του δικτυακού της τόπου. Σημειώνεται ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες ή υλικό αποστέλλεται στο Onferry θα θεωρείται ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Αποστέλλοντας στο Onferry οποιεσδήποτε πληροφορίες ή υλικά, παραχωρείτε στο Onferry μια απεριόριστη, ανέκκλητη άδεια αντιγραφής, αναπαραγωγής, δημοσίευσης, μεταφόρτωσης (upload) σε server, αποστολής, μετάδοσης, διανομής, δημόσιας προβολής, εκτέλεσης ή τροποποίησης των εν λόγω πληροφοριών ή υλικών, καθώς και να δημιουργεί παράγωγα έργα από τις πληροφορίες ή τα υλικά αυτά ή κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο να τα χρησιμοποιεί ελεύθερα.

Συμφωνείτε επίσης ότι το Onferry είναι ελεύθερο να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε ιδέες, έννοιες, τεχνογνωσία ή τεχνικές που μας αποστέλλετε για οποιονδήποτε σκοπό στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.
Ωστόσο, δεν θα δημοσιεύσουμε το όνομά σας ούτε θα δημοσιοποιήσουμε κατά άλλο τρόπο ότι μας έχετε υποβάλει υλικό ή άλλες πληροφορίες, εκτός εάν:
(A) εξασφαλίσουμε την άδειά σας να χρησιμοποιήσουμε το όνομά σας,
(B) σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων ότι το υλικό ή άλλες πληροφορίες που υποβάλλετε σε κάποιο συγκεκριμένο τμήμα αυτού του δικτυακού τόπου θα δημοσιευτεί ή θα χρησιμοποιηθεί κατά άλλο τρόπο με σχετική αναφορά του ονόματός σας, ή
(Γ) είμαστε υποχρεωμένοι απο το νόμο να το πράξουμε

Ο χειρισμός των πληροφοριών από τις οποίες μπορεί να προκύψει η ταυτότητα προσώπων τις οποίες αποστέλλετε στΟ Onferry προκειμένου να λάβετε προϊόντα ή υπηρεσίες θα γίνεται σύμφωνα με την εταιρική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρακαλώ, μεταβείτε στην σελίδα με τον τίτλο «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων» για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Onferry.

Επιχειρηματικές Σχέσεις

Αυτός ο δικτυακός τόπος ενδέχεται να παρέχει διασυνδέσεις ή παραπομπές σε δικτυακούς τόπους ή άλλες πηγές πλην αυτών της Onferry. Το Onferry δεν προβαίνει σε καμία δήλωση, εγγύηση ή άλλη δέσμευση αναφορικά με οποιουσδήποτε δικτυακούς τόπους ή άλλες πηγές τρίτων, για τους οποίους μπορεί να υπάρχουν παραπομπές, δυνατότητες πρόσβασης ή διασύνδεσης από το δικτυακό τόπο του Onferry.

Η ύπαρξη διασύνδεσης προς ένα δικτυακό τόπο που δεν είναι του Onferry δεν σημαίνει ότι το Onferry επιδοκιμάζει το περιεχόμενο ή τη χρήση του εν λόγω δικτυακού τόπου ή την εταιρεία ή τον οργανισμό στον οποίο ανήκει. Επιπροσθέτως, το Onferry δεν αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος και δεν είναι υπεύθυνο για οποιεσδήποτε συναλλαγές στις οποίες προβαίνετε με τρίτα μέρη, ακόμα και στην περίπτωση που έχετε ενημερωθεί για την ύπαρξη των εν λόγω τρίτων μερών (ή έχετε χρησιμοποιήσει μια διασύνδεση προς τα εν λόγω τρίτα μέρη) μέσω του δικτυακού τόπου του Onferry.

Κατά συνέπεια, αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι το Onferry δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα των εν λόγω εξωτερικών δικτυακών τόπων ή πόρων και ότι δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο, υπηρεσίες, προϊόντα ή άλλα υλικά που υπάρχουν ή διατίθενται στους εν λόγω δικτυακούς τόπους ή πηγές.

Όταν επισκέπτεστε ένα δικτυακό τόπο που δεν είναι του Onferry, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι είναι ανεξάρτητο από το Onferry και ότι το Onferry δεν ελέγχει το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου. Εναπόκειται σε εσάς να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να προστατεύεστε από ιούς, «λογισμικά σκουλήκια» (worms), προγράμματα παραπλάνησης («δούρειος ίππος» – trojan horses) και άλλα δυνητικά επιβλαβή προγράμματα και να προστατεύετε τις πληροφορίες σας με τον τρόπο που θεωρείτε εσείς τον πλέον κατάλληλο.

Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση το Onferry δεν θα φέρει ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ή για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, παρεπόμενες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες οποιουδήποτε είδους (και ηθικής βλάβης) που σχετίζονται με ή απορρέουν από αυτό το δικτυακό τόπο ή από οποιαδήποτε χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, ή από οποιονδήποτε δικτυακό τόπο ή άλλη πηγή προς την οποία υπάρχει διασύνδεση, παραπομπή ή δυνατότητα πρόσβασης από τον παρόντα δικτυακό τόπο, ή για τη χρήση, μεταφόρτωση (download) ή δυνατότητα πρόσβασης σε οποιαδήποτε υλικά, πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οποιωνδήποτε διαφυγόντων κερδών, διακοπής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, διαφυγουσών αποταμιεύσεων ή απώλειας προγραμμάτων ή άλλων δεδομένων, ακόμα και σε περίπτωση που το Onferry έχει ενημερωθεί ρητώς για την πιθανότητα να προκύψουν τέτοιες ζημιές. Αυτός ο αποκλεισμός και η αποποίηση ευθυνών ισχύει για όλες τις αιτίες έγερσης αξιώσεων, είτε βασίζονται σε σύμβαση, είτε σε εγγύηση, αδικοπραξία ή οποιαδήποτε άλλη νομική βάση.