ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Από το λιμάνι της Πάτρας με συμβατικά πλοία προς την Ανκόνα (περίπου 23 ώρες)
Από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με συμβατικά πλοία προς την Ανκόνα (περίπου 22 ώρες)
Από το λιμάνι της Κέρκυρας με συμβατικά πλοία προς την Ανκόνα (περίπου 22 ώρες)

Ταξιδέψτε σε μέρη και ανακαλύψετε προορισμούς χρησιμοποιώντας το OnFerry. Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα δρομολόγια από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς διαφορετικούς προορισμούς. Εμπνευστείτε και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο ταξίδι σας πριν κάνετε κράτηση!

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΚΟΝΑ

Οι τιμές μπορεί να αυξηθούν όσο πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά! Κάντε κράτηση τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή!

ΑΝΚΟΝΑ, ΙΤΑΛΙΑ

Η πόλη της Ανκόνας

Η Ανκόνα είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Le Marche που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ζαντάρ στην κεντρική Ιταλία και είναι μία από τις πέντε επαρχίες που περιέχονται σε αυτήν την περιοχή. Η Ανκόνα είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας. Το λιμάνι της Ανκόνα βρίσκεται στη μέση της ιταλικής ακτής της Αδριατικής. Το λιμάνι έχει βασική λειτουργία στη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου ως τερματικός σταθμός των διεθνών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς Ελλάδα, Κροατία και Αλβανία. Υπάρχει μια ισχυρή εμπορική ναυτιλιακή και επιβατική βιομηχανία στην Ανκόνα, αλλά έχει επίσης και μια τεράστια τουριστική προοπτική.

Στην αρχή, η Ανκόνα δεν φαίνεται συναρπαστική, αξίζει όμως να την ανακαλύψετε. Αυτή η πόλη είναι ευλογημένη με πολλούς κρυμμένους θησαυρούς και είναι ένα μοναδικό μέρος. Στη γύρω περιοχή της Ανκόνα βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες παραλίες της επαρχίας Le Marche. Επιπλέον, όλες οι περιοχές του λιμανιού διαθέτουν ένα συνδυασμό ιστορικών κτηρίων και σύγχρονων εγκαταστάσεων, όπως το Mole Vanvitellian και το Arco di Traiano. Η πόλη έχει επίσης μερικές όμορφες πλατείες, μουσεία και ιστορικά μνημεία, καθώς και μια σειρά από υπέροχα τοπικά εστιατόρια και μπαρ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την Ανκόνα

Το λιμάνι της Ανκόνας εξυπηρετεί δρομολόγια προς την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα. Συνδέει την Ιταλία με την Ελλάδα.

Πόσο κοστιζούν τα εισιτήρια για την Ανκόνα;

Οι τιμές μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή και την περίοδο του έτους. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων μας για να λαμβάνετε άμεσα τις ώρες και τις τιμές των δρομολογίων.